Hava Durumu

ANKARA

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ LÜTFİ BORA TERÖRÜ LANETLEDİ

Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi BORA Terörü Lanetledi.

Son günlerde artan terör olayları milletimizi gerçek anlamda derin bir üzüntüye boğmuştur. Sivilleri, askerimizi, polisimizi hedef alan haince saldırılardan sonra medet bekleyenler ya da sonuç alacaklarını umanlar büyük bir gaflet içerisindedirler. Kaos ortamı yaratma çabasındaki bu gözü dönmüş  vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak, bu milleti istedikleri şekle sokma çabaları boş ve ütopik bir hayalden öte geçemeyecektir.

En son Ankara’da yaşanan kanlı saldırıda ve bu tip sivil halkı hedef alan saldırılarda şehit olanlar, vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, milletimizin yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Sözün özü; bu milletin can veren evlatları tarih boyunca dualarla anılacaktır. Ya bu saldırının gerçekleşmesinde rolü olanlar? Okunan lanet ve beddualarla her iki dünyada azap onların olacaktır. Terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır.

Bizleri tarifsiz acılar yaşatan bu hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Ayrıca yaşanan hain saldırıda yaralanan tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Lütfi Bora

Tokat Ticaret Borsası

Yönetim Kurulu Başkanı