İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Duyuru

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ 02.08.2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Konu ile ilgili detaylara ulaşmak için tıklayınız.

Ağustos Ayı Hububat Satışı

Toprak Mahsulleri Ofisi - Samsun Şube Müdürlüğü'nden tarafımıza intikal eden "Hububat ve Bakliyat Satışı" yazısına ilişkin detayları görüntülemek için tıklayınız.

COSME EntreComp Çağrısı

Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME) kapsamında proje teklif çağrısı yayınlanmıştır. Söz konusu teklif çağrısı detaylarını görüntülemek için tıklayınız.

Gayri Menkul Satışı Duyurusu

S.S. KARADENİZ YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ'nden tarafımıza intikal eden "Gayri Menkul Satışı" konulu yazının detaylarını görüntülemek için tıklayınız.

Yozgat Et Kombinası'ndan Duyuru

Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü'nden tarafımıza intikal eden "Dış Kesim Deri, Sakatat, Yağ İhalesi" yazısının detaylarını görüntülemek için tıklayınız.