Ferhat Altın son yolculuğuna uğurlandı.

Tokat'a iş dünyası ve spor alanlarında büyük emek veren Ferhat Altın Takyeciler Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Erenler Mezarlığı'na defnedildi. Düzenlenen törene Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora da katıldı.

Özellikle kentteki spor ve iş dünyasına hayatı boyunca büyük katkılar sağlamış olan Ferhat Altın için düzenlenen cenaze töreninde, iş dünyası, spor camiası, sivil toplum örgütü liderleri ve siyasiler Altın ailesini ve sevenlerini yalnız bırakmadı.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçmiş dönemlerde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Ferhat Altın, TSO'nun eski ve mevcut yöneticileri ile personeli tarafından da unutulmadı.

Merhum Ferhat Altın'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

MHP TOKAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN BORSAMIZA ZİYARET

MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Adnan Özmen, beraberinde Partisinin il başkan yardımcılığı görevini yürüten Ferhat Karaarslan ve parti yöneticileri ile birlikte Borsamızı ziyaret etti.

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora'nın makamında gerçekleşen ziyaret anısına fotoğraf çektirilirken, Başkan Bora yaptığı açıklamada; "31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Sağ olsun tecrübeli bir isim olan Adnan Özmen Başkanımız da bizleri bu mahiyette ziyaret ettiler. Tokat'ı önümüzdeki süreçte gerçekleşecek seçimlerde şanslı kentlerden birisi olarak görüyorum. Adaylığı kesinleşen partilerde öne çıkan isimleri inceleme fırsatım oldu. İnanın her biri birbirinden değerli bu şehir için bir şeyler yapma derdini taşıyan insanlar. Ben güzel ve saygı dolu bir seçim süreci yaşanacağı inancımda olduğumu belirterek, yaptığı nazik ziyaretten ötürü Adnan Özmen başkanımıza teşekkür ediyor, kendisine başarılı bir seçim dönemi diliyorum" diye konuştu

VALİ OZAN BALCI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tokat Ticaret Borsası Yönetimi yayınlanan son valiler kararnamesi ile Tokat'a atanan Vali Dr Ozan Balcı'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Ozan Balcı'nın makamında gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bora, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Suat Özgür, Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Akın, ile birlikte Meclis Üyemiz Muhlis Yılmaz da katıldı. Tarım ve hayvancılık hakkında Tokat ve bölgesindeki durumla alakalı görüş alışverişinde bulunulan görüşme sonrasında heyet, Vali Balcı'ya yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Borsamız Yönetimi Samsun'da Banka Genel Müdürleri ile Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) & Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantıları’nın onbirincisi Samsun’da yapıldı.​

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA’nın,   katıldığı toplantı öncesinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TBB Başkanı Hüseyin Aydın basına açıklamalarda bulundu

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme" toplantısında, Anadolu'da ortak diyalog toplantıları kapsamında 10 ilde toplandıklarını, Samsun'da ise 11'inci toplantıyı yapacaklarını söyledi.

Toplantıya oda, borsa ve iş dünyasının temsilcileri ile 9 bankanın genel müdür ve genel müdür yardımcılarının katıldığına işaret eden Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu: "Aslında bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu sıkıntılı dönemde tarihimizde ilk defa Türkiye Bankalar Birliği ve Türk özel sektörü bir arada, Anadolu'nun dertlerini ve sıkıntılarını öğrenmek üzere birlikte hareket ediyor. Bu sıkıntılı ortamlarda biz biliyoruz ki ikimiz de aynı gemideyiz ve ikimizin de birbirinden farkı yok. Bizim sıkıntımız onların sıkıntısı, onların sıkıntısı bizim sıkıntımız."

Sıkıntılı dönemin geçici olduğuna inandıklarını belirten Hisarcıklıoğlu, "Önümüz açık, son 25 yıla baktığımız zaman bunun gibi birçok sıkıntı geldi, geçti ve daha da güçlü çıktık. Bundan da güçlü çıkacağız, umudumuz var" diye konuştu.

TBB Başkanı Hüseyin Aydın ise dertleri, sıkıntıları ve sorunları açık yüreklilikle konuşacaklarını vurguladı. Aydın, "Türk bankacılık sistemi, Türk reel sektörünün ve Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi hususunda gayretini azamileştirmektedir. Bunu Karadeniz Bölgesi'nde de göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basın kapalı devam etti.

YEDİNCİSİ DÜZENLENEN TOKAT TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA KATILIM SAĞLANDI

Tokat Ticaret Borsası, bu yıl yedincisi düzenlenen Tokat Tarım ve Hayvancılık Fuarına geniş bir ürün yelpazesiyle katıldı. Tarım ve Hayvancılık Fuarının 2013’ten beri iştirakçisi olan Tokat Ticaret Borsası, 08-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda üyelerine ait ürünlerin tanıtımını yapıyor. Ayrıca Borsa çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara bilgilendirmenin de yapıldığı standı ilk gün ziyaret edenler arasında; Tokat Valisi Dr.Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu oldu.

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora yaptığı açıklamada, bu tip organizasyonların Tokat tarım ve hayvancılığı geliştiren, tarım teknolojilerini bu teknolojilere ulaşmak isteyen çiftçilerin ayağına getiren değerli çalışmalar olduğu söyledi. Başkan BORA; “Biz 2013’ten beri bu fuara elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Hizmet verdiğimiz Tokat Bölgesinde üretilen ürünlerimize standımızda yer verdik. Ayrıca Borsa Çalışmalarımızla ilgili gerekli tüm bilgilendirmeleri de yine standımızda yapıyoruz. Organizasyonun ülkemize, bölgemize fayda getirmesini diliyor, bir tarım kenti olan Tokat’ta bu fuarı ziyaret etmeyen vatandaşımızın kalmamasını umut ediyorum. Şehrimizin yöneticilerinin fuara gösterdiği önemden ötürü de çok teşekkür ediyorum” dedi.

tarimfauri2018-2
tarimfuari2018